FAQs

Doet u ook akoestische studies?

Voor een akoestische studie en/of meting kan u terecht bij een ingenieur akoestiek.
Ik help je de juiste producten te zoeken die beantwoorden aan de gestelde eisen, al-dan-niet voorgeschreven door een akoestisch bureau.

Wat kost een advies?

Mijn advies van één uur is gratis en vrijblijvend voor ontwerpers (architecten – interieurarchitecten) indien het een concreet project betreft.

Voor bijkomende diensten wordt een offerte opgemaakt.
Voor het geven van infosessies en/of opleidingen aan groepen gelden andere voorwaarden.

Indien er een akoestische studie vereist wordt breng ik je in contact met een akoestisch ingenieur die hiervoor een offerte zal opmaken.

Heb je een showroom, waar kunnen we de akoestische oplossingen bekijken?

Vermits ik een adviserende rol vervul zal ik je doorverwijzen naar de fabrikant en/of leverancier van de gekozen oplossingen.
Na elke projectanalyse ontvangt u een mail met de link naar de fabrikant en zijn contactpersoon. 

Geef je ook ramingen voor levering en plaatsing?

Hiervoor kan ik u in contact brengen met de juiste persoon opdat je een realistisch raming krijgt.
 

Hoe dikwijls kan ik gebruik maken van uw advies?

Voor zover het concrete projecten betreft is dit niet beperkt.
Er wordt een bespreking van +- 1 uur voorzien, nadien ontvangt u een mail met de link naar de diverse producten en contactpersonen bij de fabrikant.

Indien het nodig blijkt dat een project verder moet worden uitgewerkt wordt er een offerte opgemaakt voor de studie en/of opvolging.
 

Waarom werk je met partners?

Als zelfstandig consultant geef ik een onafhankelijk advies aan (interieur)architecten en bouwheren. Hierin werk ik samen met enkele partners die beroep doen op mijn marktkennis en projectinfo. Dit zijn zowel fabrikanten van hoogwaardige (akoestische) producten waarvoor ik de productpromotie doe, alsook een interieurbouwer in projectinrichting. 

Deze samenwerkingen bieden mij de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend advies te geven waarbij het akoestische comfort van de eindklant en het idee van de ontwerper centraal staan.

Wat is uw doelstelling?

Mensen bewust maken van de noodzaak om het akoestisch comfort in gebouwen te optimaliseren.

Ontwerpers ondersteunen in hun zoektocht naar een goede akoestische oplossing, zodat de gebruikers van hun gebouwen op een comfortabele wijze kunnen functioneren in hun dagdagelijkse leven.

Omdat 'Invisible Comfort' een recht is voor iedereen !